Comandă ONLINE!

Despre noi

Pizza King ~ Târgu Mureș

Bine ați venit la Pizza King, un restaurant rafinat din inima Târgu Mureșului! Cu un meniu diversificat și o gamă largă de opțiuni, suntem alegerea perfectă pentru iubitorii de mâncare delicioasă și satisfăcătoare. La Pizza King, vă veți bucura de cele mai proaspete și apetisante preparate.

Istoria noastră pe scurt

Firma noastră a fost înființată în 2001 sub denumirea de “Restaurant Lira” din Vatman/Corunca. In 2006 ne-am mutat in Unirii, sub denumirea de Restaurant Pizza King unde ne puteți găsi și astăzi, pe Str. Voiniceniilor nr. 81.

Cu o experientă de peste 20 ani, vă oferim cele mai bune servicii posibile în domeniu culinar și catering cu un personal calificat.

Localul nostru vă așteaptă cu o atmosferă destinsă, având la dispoziție un număr mare de sortimente de pizza, spaghete, mancăruri calde și desert. Restaurantul are o capacitate de 40 persoane plus o terasa deschisă pe timpul verii. Sortimentele de pizza sunt preparate după retete originale italienesti, folosind preparate și condimente de cea mai bună calitate, folosind un cuptor cu lemne traditional.

Și pentru ca timpul de așteptare a comenzii să fie cât mai scurt (aprox. 40min) dispunem de 5 masini, dotate cu sisteme de menținere caldă a preparatelor (termo geantă), astfel ca comenzile să ajungă mereu calde la dumneavoastră.

Indiferent de preferințele dumneavoastră culinare, vă asigurăm că la Pizza King veți găsi preparate gustoase și servicii impecabile. Vă invităm să ne vizitați și să vă bucurați de o experiență culinară de neuitat într-o atmosferă primitoare și elegantă.

Galerie imagini

La fiecare PIZZA XXL comandată

primești o Coca Cola sau un Pepsi la 1.25 litri din partea casei!

*în funcție de stocul disponibil