Rendelj ONLINE!

Rolunk

Pizza King ~ Târgu Mureș

Üdvözöljük a Pizza Kingben, egy kifinomult étteremben Marosvásárhely szívében! Változatos étlapunkkal és széles választékunkkal tökéletes választás vagyunk az ízletes és laktató ételek kedvelőinek. A Pizza Kingben a legfrissebb és legízletesebb ételeket élvezheti.

Történelmünk röviden összefoglalva

Cégünk 2001-ben alakult „Restaurant Lira” néven Vácmán/Koronkán. 2006-ban átköltöztünk az Unirii negzedbe, Pizza King étterem néven, ahol ma is megtalálhatóak vagyunk a Voiniceniilor utca 81. szám alatt.

Több mint 20 éves tapasztalatunkkal a lehető legjobb gasztronómiai és vendéglátóipari szolgáltatásokat kínáljuk Önnek szakképzett személyzettel.

Helyünk nyugodt légkörrel, pizza, spagetti, meleg ételek és desszertek széles választékával várja Önt. Az étterem befogadóképessége 40 fő, valamint nyáron nyitott terasz. A pizzafajták eredeti olasz receptek szerint készülnek, a legmagasabb minőségű ételek és fűszerek felhasználásával, hagyományos fatüzelésű kemencében.

És annak érdekében, hogy a rendelésére való várakozási idő a lehető legrövidebb legyen (kb. 40 perc), 5 járművünk van, amelyek olyan rendszerekkel vannak felszerelve, amelyek melegen tartják az ételt (hőzsák), így a rendelések mindig melegen érkeznek meg Önhöz.

Bármi legyen is az Ön kulináris preferenciája, biztosítjuk, hogy a Pizza Kingnél ízletes ételeket és kifogástalan kiszolgálást talál. Meghívjuk Önt, hogy látogasson el hozzánk, és élvezze a felejthetetlen étkezési élményt egy barátságos és elegáns légkörben.

Képgaléria

Minden megrendelt XXL PIZZA mellé

egy 1.25 litres Coca Colá-t vagy Pepsi-t ajándékozunk.

*a készlet függvényében